Promising Writer

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kto som!

Teraz by som mohla napísať veľa rôznych vecí.
Buď to: 1) ako ma vidí svet,
             2) ako by som chcela, aby ma svet videl,
             3) ako by som chcela, aby ste ma videli.  
   

 Ja vsadím na 4) ako sa vidím ja sama.
Nenosím ružové okuliare, som obyčajný teenager presne ako všetci ostatní. Ako každí iní, niečím sa odlišujem. Na moje rozdieli a chyby som hrdá aj keď to pravdepodobne znie hlúpo. Rovnako hlúpo ako, že neľutujem chvíle, v ktorým som trpela vďaka mojej hlúposti a naivite.
Práve vďaka tomu som taká aká som. Síce sa nepáčim každému a niektorí ľudia ma neznášajú, nehodlám si tým komplikovať život. Ak si myslia o mne čokoľvek, kým sa sami nerozhodnú zmeniť uhoľ pohľadu na mňa a moje správanie a čakajú, že práve ja sa zmením, je to ich voľba. Možno tak prichádzam o priateľstvo s niekým skvelým, ale ak by sa so mnou nebavil preto aká som v skutočnosti aj tak by to nebolo ono. Nemám v úmysle sa sťažovať na svoju postavu, či tvár. Nie som dokonalá a ani by som nechcela byť. A možno po tomto "vyhlásení" zniem veľmi odvážne alebo neviem čo, pravda je, že som len unavená z toho ako klamem sebe samej. Preto tento rok bude mať jednoduché heslo: "Pravda!" Klamstiev už bolo dosť.
A ak sa pozabudnem a nebudem sa podľa tohto správať, bude to trest sám o sebe. No som na to pripravená.

O mne | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014