Promising Writer

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Úplne bezmocný chlapček, môžte pomôcť?

Malý chlapček z dediny, v ktorej žijem, dostal leukémiu. Má krvnú skupinu A negatív, čo nie je zrovna najbežnejšia skupina. No ja ju mám. Strašne rada by som mu pomohla, háčik je len v tom, že mám 17 rokov, čiže to nie je možné. A síce by mi to rodičia dovolili, nemôžem. Jediné, čo teda môžem je poslať to ďalej. Chlapec je z Komjatíc, volá sa Šimon Štepanay a má skoro tri rôčky. Ja mu nemôžem pomôcť, no ak by niekto z vás mohol a bol by ochotný, toto je telefónne číslo, ak sa nepletiem, tak na otca malého Šimonka: 0907 752 399.
Spravte to, čo ja nemôžem. Vopred ďakujem.

O mne | stály odkaz

Komentáre

  1. Ahoj
    síce ho nepoznám, ale asi kvôli nemu som sa registroval na hematológii (dúfam že som to napísal dobre) ako dobrovoľný darca drene. (bol som darovať krv v NZ a mali tam fotku... no nevyplň nejaký dotazník a tá kvapka krvi navyše na rozbor mi neublíži)
    Zatiaľ sa mi neozvali, takže asi nepasujem, ale ostávam zaregistrovaný.
    ;)

    PS: rovnaká krvná skupina je len jednou z podmienok...
    publikované: 23.03.2013 18:03:15 | autor: Iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. dúfam, že to víde!!
    Tak nejak som ani nečakala, že sa niekto fakt dostane na môj blog a prečíta si tento príspevok :)) som veľmi šťastná, že sa na svete stále nájdu dobrý ľudia ochotný pomôcť :)) za rok by som rada spravila to, čo teraz nemôžem a čo si spravil ty:D som ti veľmi vďačná
    publikované: 23.03.2013 18:15:08 | autor: promisingwriter (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Čítajte toto
    publikované: 06.04.2013 04:33:40 | autor: Julio (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014