Promising Writer

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Otázka a nevyžiadaná odpoveď...

Tomuto naozaj verím.... som jediná?

Napadlo vás niekedy ako by vyzerala kniha vášho života? Ako by sa volala? Alebo, čo by bolo na obálke? To sú otázky, ktoré nás napadnú ako prvé. No po chvíli by sme položili inú otázku: O čom vlastne je a ako končí...

No jeden názor a podľa mňa je veľmi výstižný, znie, že svoj príbeh si píšeme sami. A teda ak sa máme niečoho báť, tak potom svojich vlastných rozhodnutí.

A neviem prečo, no mne z toho vyplýva, že aj keď sa tak nejaví, strach je priateľ. A veľmi dobrý. Nikdy nás nezabudne varovať, no niekedy to až preháňa, ak viete ako to myslím. Tiež nám ukazuje, čo na tomto svete stojí za to, pretože z toho sa báť musíte, nech ide o čokoľvek. A dokonca, ak vyjadríte svoj nesúhlas a dokážete, že ste to vy, kto mal pravdu, odmení sa vám slastným uspokojením. Je vnímaný zle, pretože nikto nechce počuť pravdu. A to je aj dôvod, prečo vám strach napovedá aj keď si zapcháte uši.

Story | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014