Promising Writer

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kto som!

mali sme napísať do školy portfólio o sebe takže hodnoťte :D potrebujem vedieť, čo a ako :D

 

Volám sa ....... ...... a mám 16 rokov. Od narodenia bývam v ...........

Som netrpezlivá a za svojím názorom si stojím, no názorom iných sa nebránim. Som komunikatívna a rada pracujem v tíme. Tiež som výrečná, no viem aj počúvať iných.  

O päť až desať rokov by som chcela doštudovať psychológiu, ktorá ma fascinuje, no zároveň sa chcem naďalej venovať písaniu svojich príbehov, čo je sen, ktorého sa nehodlám vzdať. Štúdium psychológie mi pomôže rozvinúť zmýšľanie postáv a zároveň budem môcť pomáhať iným.

 Na svojich úspechoch zatiaľ len pracujem, pretože by som sa chcela prihlásiť do súťaže pre mladých spisovateľov, Medziriadky. Aj keď by som nevyhrala, rada by som konečne ukázala svoju tvorbu aj neanonymne niekomu, kto ju bude vedieť zhodnotiť, na čo som sa doposiaľ neodvážila, no chcem to napraviť.

Vnímam sa ako priateľskú osobu, ktorá má aj svoje chyby. Som totiž výbušná, najprv konám a až potom rozmýšľam. Na druhú stránku som však oddaná priateľka, ktorá sa niekedy až prehnane obáva o stratu blízkych.

Moja motivácia a teda to, čo ma poháňa vpred je túžba svetu niečo dať, no hlavne chcem, aby na mňa mohli byť rodičia právom hrdí. Veľmi ma podporujú vo všetkom, čo robím a to nie je vždy najľahšie, no rozhodne som im za to veľmi vďačná.

Pre mňa najväčšou osobnosťou je rozhodne Richard Martin, ktorí celý svoj život dokázal zasvätiť svojmu snu, teda písaniu. Jeho fantázia nemá hraníc, presne ako nám to už dokázal vo všetkých jeho dielach. No ďalšou pre mňa veľmi dôležitou osobou, ktorú obdivujem a milujem je moja matka, ktorá je veľmi vytrvalá vo všetkom, čo robí a ktorá sa kvôli mne a mojej rodine už veľa krát musela obetovať. Teda ju vnímam ako veľmi silnú ženu, ktorou by som sa rada jedného dňa stala aj ja.

Medzi moje koníčky patrí čítanie a písanie príbehov a básní, pozeranie filmov a v neposlednej rade divadlo. Tiež však rada plávam, venujem sa rodine, priateľom a rôznym iným aktivitám.  

Mojou obľúbenou web-stránkou je nepochybne Youtube, pretože piesne považujem za ďalší druh poézie.

Jediná otázka, na ktorú by som ešte rada odpovedala je, prečo som ešte nikdy nezverejnila svoje príbehy. Bolo to zo strachu, že z nich niekto zistí aj niečo o mne, ale myslím, že to k tomu patrí a skôr, či neskôr sa budem musieť vedieť strachu postaviť.


O mne | stály odkaz

Komentáre

  1. veľmi pekné:)
    Je to napísané veľmi dobre, bez gramatických chýb, jediné čo by som ti odporučila je prepojiteľnosť. Teda napríklad skús spojiť tvoju osobnosť s tvojimi rodičmi,a motiváciou. Využi humor(Richard Martin je mojou najväčšou osobnosťou, samozrejme rovnako pre mňa aj moji rodičia, veď nepochybne Richard Martin sa trochu na môjho otca aj podobá)...nwm ako to vyžadujú u teba na škole, či to chceli takto v jednotlivých bodoch, inak vážne je to dobré:) dúfam, že od teba budem raz aj čítať nejakú knihu, kde bude tvoje meno:)
    publikované: 07.02.2013 22:11:53 | autor: summer (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Ejha!
    Konečne mi tiež niekto povedal svoj názor. Veľmi pekne ďakujem a vďaka za rady. Neboj sa, uvedomujem si, že článok nie je dokonalý a je necelistvý avšak dostali sme otázky, ktoré sme tam mali takto zodpovedať, inak by som sa rada riadila tvojou radou. :)) a ak sa mi raz skutočne podarí niečo vydať nezabudnem na štipku humoru ani prepojenie textu ;)
    publikované: 07.02.2013 23:16:21 | autor: promising writter (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014