Promising Writer

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

:))

Takže, ak ste sito nevšimli vy, ja som práve zistila, že mi tu rapídne stúpla návštevnosť a dokonca som vo vás našla oporu. Konečne mi aj píšete a teda viem, že si to tu nepíšem len sama pre seba. Som strašne rada, že vás mám, pretože vám môžem predstaviť ďalšiu svoju tvár. A vyzerá to tak, že ju neprijímate až tak strašne ako som pôvodne myslela. Je teda jasné, že som vás podcenila a som rada, že je tomu tak. Ak máte ešte nejaké osobnejšie otázky, kľudne sa pýtajte, vďaka vám už o tom viem rozprávať. Hocičo vás zaujíma, nech sa páči.

PS: Otázka prte Iviaka. Ohľadne toho darovania krvi. Ako to dopadlo alebo ako to aspoň pokračuje? Dosť ma to zaujíma.

O mne | stály odkaz

Komentáre

  1. dopadlo?
    prídeš tam (po osemnástke :) ) vypíšeš papiere - dotazník kde sa pýtajú na nejaké choroby, životosprávu, čo si prekonala a tak, sadneš si, dostaneš papať a nejakú vodu. Doktor(ka) ťa zavolá na kontrolu, zoberie ti kvapku krvi a znova čakáš. po nejakom čase ťa zavolajú do druhých dverí a ideš darovať krv. Ľahneš si na lehátko a sestrička ti do ruky strčí tenisovú loptičku aby si stláčala a do žili ti pichne ihlu. Toť vše možno dostaneš nejaké drobnosti (pero igelitku, gastráč... odznak).
    Chodím darovať od osemnástich, nepravidelne, občas ma pošlú preč, lebo niečo nie je v poriadku, ale nie je to žiadna hrôza. minule som nemohol darovať, lebo som mal čerstvé tetovanie, predtým som mal zvýšenú hladinu neviem čoho... žiadna tragédia (by si neverila ako som to prežíval 1. krát keď mi povedala že mi nemôžu zobrať :D teraz sa na tom už len zasmejem). Trvá to asi hodinku. potom máš ospravedlnenku do školy alebo do práce na celý deň (nikdy som to nezneužil...asi som mal šťastie na fajn triednu a šéfov :) )

    Čo sa darovania drene týka, je to na tom istom oddelení - tiež podpíšeš papiere, vypíšeš dotazník a ideš za doktorom, na kontrolu. on ti zoberie 3 (slovom tri) kvapky krvi a to je všetko. Všeho všudy 15 minút a ideš domov. Ak bude nejaká zhoda ozvú sa ti. (ja som uviedol telefón, adresu a e-mail, lebo telefón a adresu mením každú chvíľu). Nečakaj žiadne extra procesy a testovania, to sa robí v kľude v laborátoriách kde obyčajný smrtelníci nemajú prístup.
    publikované: 01.04.2013 13:27:32 | autor: Iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Tak diky....
    Som rada, že o tom viem teraz viac, je to super, že si to tak rozpísal, určite to nezaujíma iba mňa. :))
    publikované: 01.04.2013 21:41:12 | autor: promisingwriter (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014